Vill du veta mer om konst?

Vill du veta mer om konst - Vill du veta mer om konst?

Om du är intresserad av konst i allmänhet, konstgallerier i Stockholm, om skandinaviska, internationella och konstnärer. Vill du veta mer om vad samtida konst är och vilka konstutställningar, evenemang och nyheter konstvärlden kommer ha under 2021, bör du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du alla uppdateringar om vad som sker inom konstvärlden direkt hem till din mejl.

Under 2021

Efter den långa coronapandemin när konsthallar, museer och event fått stänga ner eller endast  haft en begränsad publik, ser det nu ljust ut. Regeringen kommer att ge 25 miljoner till Moderna Museet i Stockholm så de kan öppna en ny utställning med svenska konstnärer. Det kan då vara bra att få uppdateringar i god tid, så du kan beställa biljetter eller om du inte bor i Stockholm, bestämma till exempelvis en helg och då också besöka andra event vi har koll på.

Samtida konst

För dig som vill hålla dig uppdaterad om samtida konst, får du även uppdateringar om var du kan läsa mer om det eller var du hittar trevliga event runt om i Sverige.

Nationella och internationella konstnärer

Givetvis har vi koll på nya nationella och internationella konstnärer som kan vara av intresse och om dessa skriver vi om i våra nyhetsbrev. Därför är det bra att prenumerera för att alltid hålla dig uppdaterad om vad som sker i den trevliga konstvärlden, som många nu saknat länge. Det kommer öppnas fler mysiga event under 2021 och det kommer givetvis alla konstälskare som saknat dessa att älska. Läs därför på vad som är av intresse för just dig. Lycka till!